Spoločnosť Bet365 sa od roku 1998 podieľa na výmenných kurzoch a odvtedy rozšírila svoju pôsobnosť na viac ako 20 krajín. Ruská stránka tejto bookmakrovskej spoločnosti pracuje niekoľko rokov a priťahuje veľké množstvo zákazníkov. Sú spokojní nielen s ponukou kurzov, ale aj možnosťou hrať v kasíne alebo pokeri.

Všetky tieto služby počas existencie kancelárie využili 4 milióny ľudí. Vo svete stávok sa Bet365 stal slávnym nielen svojim menom, ale aj rôznymi bonusmi a kampaňami. A ak pridáte rozsiahly program vernostnej podpory a veľkého množstva špeciálnych služieb, ako je stávkovanie prostredníctvom mobilného telefónu, Bet365 live stávkovanie, vysielanie zápasov v reálnom čase atď., Je jasné, že táto stávková kancelária by mala venovať pozornosť.

Kurzy sú lepšie ako priemer. Úroveň kurzov, s výnimkou amerických športov a dostihov, je na úrovni 1,80 – 1,80 až 1,9 – 1,9. V amerických športoch je marža na úrovni 4 – 5% (úroveň kurzu od 1,9 – 1,9 do 1,92 – 1,92), čo robí Bet365 zaujímavým stávkovým hráčom na stávkovanie na zahraničných športových ligách. To platí aj pre preteky. Sportingbet ponúka slušné kurzy a live stávky. Väčšina internetových stávkových kancelárií ponúka tzv. Live ceny a Bet365 samozrejme nie je výnimkou.
Stávkovanie naživo sa stáva čoraz obľúbenejším typom stávok, vďaka ktorému môžete stáť priamo na stránke priamo počas akéhokoľvek podujatia. Unibet živé stávky na všetky vyššie uvedené športy a pre každý šport existuje široká škála možných stávok. Sadzby jednotlivých stávok v režime Live sa počas podujatia menia v súlade s bežným účtom a v prípade bicyklov alebo automobilových pretekov v súlade s pozíciami účastníkov.

Ďalším užitočným a najdôležitejšie moderným prvkom sú sadzby používajúce mobilné zariadenia, čiže telefón alebo tablet. Bet365 ponúka aplikácie pre takmer všetky zariadenia so systémom Android, Windows, iOS alebo Blackberry. Program má intuitívne rozhranie podobné webovým stránkam bookmakera. Aplikácia umožňuje vsadiť na všetky športy a poskytuje kompletné informácie o jednotlivých udalostiach. Vďaka tomu klient otvorí úplný obraz o svojich možných výhrach.

Transakcie sa vykonávajú všetkými známymi metódami – bankovým prevodom, kreditnou kartou alebo elektronickou peňaženkou (Monebookers, NETeller, Click2Pay alebo UKash). Okrem toho má spoločnosť Bet365 účet v ruskej banke, takže všetky transakcie sa uskutočňujú veľmi rýchlo, v národnej mene a čo je najdôležitejšie, bez akýchkoľvek problémov!

Určite pre ruských a anglických hráčov. Podporná služba je nepretržite plne dostupná v ruštine, a to aj telefonicky. Volanie na bezplatné číslo vám umožní rýchlo a ľahko riešiť všetky problémy. Samozrejmosťou je aj možnosť komunikovať prostredníctvom e-mailu alebo cez chat priamo z hernej aplikácie.